BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Wij werken niet alleen voor particulieren maar zijn ook de zakelijke markt graag van dienst. Hierbij richten wij onze pijlen primair op horeca en zorginstellingen maar uiteraard zijn wij ook graag andere zakelijke klanten van dienst.

HORECA

Ben je eigenaar of bedrijfsleider van een café, lunchroom of restaurant? En heb je behoefte aan een make-over van de zaak maar wil je geen kapitalen uitgeven aan nieuw meubilair? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je bestaande meubilair dusdanig transformeren dat het lijkt alsof je een heel nieuw interieur hebt. Uiteraard kunnen we ook alleen kleine herstelwerkzaamheden doen en de meubels opnieuw lakken of verven. Ook met een beperkt budget kan je enorme veranderingen doorvoeren die een positieve impuls kunnen geven aan de uitstraling die je voor ogen hebt en daarmee aan de klandizie. Wij kunnen de werkzaamheden bovendien gefaseerd uitvoeren zodat de zaak intussen open kan blijven. Wat je wensen ook zijn, samen komen we zeker tot een oplossing.

ZORGINSTELLINGEN

Met alle bezuinigingen in de zorg van de afgelopen jaren is het niet altijd even makkelijk om een goed verzorgd interieur met de gewenste uitstraling te hebben. De meubels zijn in aankoop vaak behoorlijk duur omdat ze robuust moeten zijn en tegen een stootje moeten kunnen. Algehele vervanging is daarom budgettair lastig maar ook niet per se nodig. Wij kunnen herstelwerkzaamheden uitvoeren, tafelbladen vervangen en onderstellen opnieuw lakken, meubels schuren en lakken etc. De kosten hiervan liggen een stuk lager dan voor de aanschaf van nieuw meubilair, het is maatschappelijk verantwoord en toch bereik je het gewenste resultaat: een frisse, goed verzorgde uitstraling waar zowel de cliënten, als de medewerkers als de bezoekers van de zorginstelling baat bij hebben. Wij lichten de mogelijkheden graag mondeling toe.